måndag 4 juni 2012

Återbesök och EEG resultat

Var på återbesök hos kirurgen. Han var så nöjd över resultatet och hade inget mer att tillägga, "vi ses när hon är 3". Det han tyckte vi skulle vara vaksamma på är att 30 % av dessa barn börjar skela runt 3 års åldern, men det går att rätta till.  Så skönt, fast vi visste ju att det var bra allting. Jag nämnde Lovisas huvudslängar och då menade han på att det kan vara så bland dessa barn att ögonen som varit/är lite skeva kompenserar och då kan det bli så här. Eftersom jag var genomsvettig och Rasmus var med och Lovisa krånglade utvecklade jag det aldrig och frågade inte mer om det.
Vi tackade och bockade och fick gå över till fotostudion igen för ett Efter-foto. Vi fick se Före-fotona och det var spännande och fascinerande att se att det faktisk är stor skillnad, men ändå gullungen.

Väl hemma igen kom ju fler frågor ang detta med huvudslänget men jag ville invänta EEG-resultatet.

Så ringde läkaren om den undersökningen. Bara bra! Visade inga konstigheter. Så skönt och en stor lättnad. Då tar vi det vidare med lite lättare sinne.

Talade med Plastiken idag och bad om ett samtal med läkaren för att få lite mer info om det han hintade om, ska få ett samtal från honom när han får tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar